Star San 236 ml

Kr. 135
Inklusive moms: Kr. 27 (Mva)
Lagerstatus: Utsolgt
Billigste frakt fra pris
Antall
 

Desinfeksjons middel i konsentrert form. kan brukes uten å skylle bort etter bruk. Starsan skummer mye og det er ikke noe å bekymre seg for, så lenge det er blandet ut riktig. Don't fear the foam!

Desinfisering av gjærkar: Vask med vanlig vaskemiddel, og skyll godt. Pass godt på at alle gjær rester ol. er fjernet. Bland ut et par liter vann med Star San blanding i gjærkaret, sett på lokket og rist godt slik at det kommer i kontakt med alle flater. La stå et par minutter og tøm løsningen ut av karet, det gjør ikke noe om det er skum igjen i bøtta. Det er ikke nødvendig å skylle!

Desinfisering av diverse små utstyr:
Bland ut Star San mengde etter behov, og legg i bløt et par minutter. La blandingen renne litt av før bruk slik at man tar minst mulig med i vørteren. 

Hvis balndingen etterhvert blir grå og uklar, må mer Star San tilføres. Hvis det ikke er riktig pH verdi på 3, så vil ikke desinfeksjonen være effektiv.

Et godt tips er å rengjøre/skylle en dusjflaske og fylle på med Star San blanding. Da har du alltid litt klart til å dusje på utstyr etter behov.

Blandingsforhold Star San:
1oz (ca 30ml) på 20L vann eller ca 15ml på 10L vann

Datablad kan lastes ned her

ADVARSEL!Etsende middel, inneholder fosforsyre. Må ikke svelges. Pass på å ikke få konsentrert middel i øynene, på huden, klærne eller på kjøkkenbenk. Kan forårsake flekker på kjøkkenbenk i konsentrert form! IKKE BLAND STAR SAN MED KLORIN HOLDIGE MIDLER, KLORIN GASS VIL OPPSTÅ. Ikke bruk nær varme elelr åpen flamme. Se etikett for mer informasjon.
We rely on cookies to provide our services. By using our services, you agree to our use of cookies.